AGENDA: Esta vesprada tenim donació de sang a Alzira i ja es poden adquirir les entrades per als concerts de Música al Claustre

Comença l’agenda de hui amb una cita solidària de donació de sang organitzada per Caixa Popular. Esta vesprada de 17:00h a 20:30h en l’oficina de Caixa Popular d’Alzira, al carrer Gandia n23.
Recordem que els únics requisits són ser major de 18 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. També que cada donació compta i donar sang de manera regular garantix el bon funcionament del sistema sanitari.

Hui dijous a més, la taquilla del Gran Teatre s’obri per a la venda d’entrades del concert d’este dissabte de Música al Claustre. Este dissabte la Casa de la Cultura acollirà l’Orquestra de Cambra de la Societat Musical d’Alzira, sota la batuta de Teo Aparicio. El concert ret homenatge a l’escriptor Vicent Andrés Estellés amb motiu de l’Any Estellés i el centenari del seu naixement.
També es poden comprar esta vesprada les entrades per al recital líric de la setmana que ve, Les arts amb tú amb el Centre de Perfecciobament del Palau de les Arts i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.
Les entrades per als dos concerts costen 3 euros i dos si es reduida. La taquilla obri esta vesprada de 19.30 a 21, però es poden comprar en tot moment a través de notikumi.com