Sota el lema “Llegir en valencià sense por”, la Fundació Bromera promou la superació de les pors a través de la lectura

Llegir en valencià, sense por. La nova campanya de la Fundació Bromera per al foment de la lectura que promou la superació i gestió de les pors proporcionant els recursos per a superar-les a través de la lectura.

Ahir es va presentar esta nova edició de la campanya, la qual consta d’una col·lecció d’11 llibres d’autors i autores valencians vinculades a les pors que patixen les persones com la por als accidents, la soledat, a les malalties, al compromís o a la foscor.
Mengual ha destcat la campanya com una la millor via per iniciar-se en la lectura en valencià. A més, són textos escrits expressaent per a la campanya per autors com Vicent Usó, Anna Rubio, Manuel Baixauli o Teresa Broseta, entre altres.
La iniciativa va lligada a un concurs que repartirà més de 3.500 euros en premis diversos. Per a participar s’han de llegir els 11 llibres i fer un questionari sobre ells al web www.llegirenvalencia.org.
El primer llibre “A.M., bateria dels Beatles, de Vicent Usó eixirà a la venda este diumenge. En este cas, es tracta la por als accidents. Tots ells es podran adquirir al quiosc amb la compra del diari Levante. El primer és gratuit i la resta val 1 euro. La campanya continuarà cada dissabte i diumenge fins completar la col·lecció.