Agenda festiva: la Barraca d’Aigües Vives, el novenari del Lluch i l’Àngel de la Guarda

Hui continua el novenari a la Mare de Déu del Lluch, amb la peregrinació al santuari dels confrares de l’Arxiconfraria dels Sants Patrons i la Germandat dels Patrons d’Alzira en València.

LA BARRACA D’AIGÜES VIVES
Dissabte serà el torn de les congregacions de religioses i diumenge, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia Sagrada Família.
També continuen les festes a la Barraca d’Aigües Vives, hui jocs tradicionals per als menuts a les cinc a la plaça i a les set de la vesprada es farà una caminada canina amb l’associació protectora La Cua, amb la qual vol donar visibilitat a les mascotes i fer una xarrada sobre el seu treball i sobre la nova llei animal.
Esta nit, després de la caminada se celebra la tradicional nit de les paelles a la Barraca i acabarà amb discomòbil. Una nit de paelles en la qual no sols es tastarà la paella tradicional sinó una nova versió de paella vegetal que farà la restauradora Gemma Galbis. Gilles Denans, alcalde de la Barraca.

Dissabte, un dia dedicat a disfrutar de la vall d’Aigües Vives, al matí a les deu volta cicloturista per la Via Verda, enguany amb canvi en el recorregut cap Alzira amb l’objectiu d’estrenar la passarel•la sobre la CV-50
I per la vesprada la Volta a Peu que organitza el club La Rabosa. Un volta de fins a quatre quilòmetres i mig. La nit de dissabte es tanca amb ball de disfresses.
I diumenge, el torn per a la música i els més menuts, parca infantil d’unflables tot el matí, cavalcada infantil de disfresses a les set i mitja i per tancar la jornada, concert de la Societat Musical d’Alzira a l’estació.
ÀNGEL DE LA GUARDA
I també a Alzira el barri de la plaça La Malva celebra la festa de l’Àngel de la Guarda. Esta nit, actuarà el trio musical patrocinat per la Junta coordinadora de festes de barris i partides i a la matinada hi haurà xocolatada.
Demà dissabte, el principal acte serà l’enfarinà i diumenge, es farà a la una del migdia, l’ofrena floral a l’Àngel de la Guarda, a les dos paella tradicional per a tota la barriada i a les huit missa a la parròquia de l’Encarnació i processó. 

Deixa un comentari