Agenda per als pròxims dies

Arribat el mes de juliol, l’agenda cultural ens aproxima a la celebració de la festivitat de Sant Bernat a Alzira. I per això les festes i tradicions enceten la nostra agenda en l’exposició que tindrem a l’abast a la Casa de la Cultura.

Es tracta de la mostra anomenada Alzira, festes i tradicions. Una exposició organitzada per l’associació cultural d’artistes plàstics i visuals d’Alzira i comarca. L’exposició d’art Alzira, festes i tradicions, organitzada per l’associació cultural d’artistes plàstics i visuals d’Alzira i comarca ens presenta una visió inèdita de les festes a Alzira, una mirada diferent al patrimoni festiu alzireny. La podeu visitar a la Casa de la Cultura fins al 30 de juliol.

Divendres el cinema arribarà a l’església de la Sagrada Família. Cinema d’estiu a l’aparcament de l’església a partir de les 22 hores.

I també divendres, el claustre de la Casa de la Cultura acollirà l’aplec local de danses de Sant Bernat, que organitza el grup de danses d’Alzira. Tincrà lloc a les 20.30 de la nit.

Deixa un comentari