Ahir es rescataren 7 senderistes a la Murta

Els bombers i la Policia local d’Alzira realitzaren ahir un doble rescat a 7 senderistes, 2 d’ells ferits, atrapats al paratge natural de la Murta i la Casella. El rescat es va realitzar amb dos helicòpters que van traslladar cada grup fins l’aparcament de la Murta des d’on es van desplaçar els ferits amb una ambulància de transport no assistèncial (TNA) fins a l’Hospital de la Ribera.

En concret, els agents de seguretat van rescatar d’una banda dos persones, una d’elles amb una possible fractura al peu, a la senda del Pas del Pobre, en una zona frondosa de difícil accés a peu. D’altra banda, els bombers van rescatar un grup de cinc persones que s’havien quedat sense aigua i estaven esgotades a la ruta de la Serra de les Agulles. Un membre del grup s’havia torçut el peu per la qual cosa va ser el primer en ser traslladat fins l’aparcament.

Els dos rescats es van produir a través d’una telefonada al telèfon d’emergències 112 i els dos també entre les 16 i les 19 h. Des de l’Ajuntament d’Alzira es recomana seguir sempre el marcatge de les rutes.

Així ho ha explicat la regidora de seguretat, Sara Garés, en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari