Els doctors Somriure visitaran els xiquets a l’Hospital de la Ribera

Els xiquets ingressats a l’Hospital d’Alzira podran gaudir, cada quinze dies, de les visites dels Doctors Somriure de la Fundació Theodora, gràcies al conveni de col•laboració signat entre les dos entitats.

La Fundació Theodora és una ONG que treballa amb l’objectiu de fer més alegre l’estada dels pacients pediàtrics en els centres hospitalaris utilitzant el riure com a eina.

L’objectiu d’esta iniciativa és la de seguir avançant en els projectes d’humanització que l’Hospital de la Ribera està introduint, des del passat mes d’abril, amb la finalitat d’oferir una atenció i assistència sanitària més amable per als seus pacients.

El projecte de la Fundació Theodora contribueix al fet que els menors hospitalitzats s’obliden durant un moment de la seva malaltia i d’on es troben, ajudant-los a alliberar tensions, però també als seus familiars i, fins i tot, al personal sanitari. Per això, els Doctors Somriure aproparan a les habitacions del centre, d’una en una i de manera individualitzada, la música, l’humor i la màgia amb la que contribuiran a humanitzar l’ambient hospitalari.

De la mateixa manera, els Doctors Somriure acompanyaran els menuts que hagen de ser intervinguts  al quiròfan el dia de la seva visita, així com els  que estiguen esperant a passar consulta.

Deixa un comentari