fbpx

Alzira autoritza la Fira de Nadal amb un aforament limitat a 400 personesÀudio 

Compartix la notícia

El control de l’afluència i la desinfecció de les atraccions serà responsabilitat dels firers i fireres, que hauran de garantir el compliment de les mesures anti-Covid 19 i ordenanr els accessos amb punts diferenciats d’entrada i eixida de les atraccions. Està previst inaugurar la Fira de Nadal el pròxim divendres, 18 de desembre, al recinte firal.

L’Ajuntament d’Alzira ha comunicat esta autorització per a la instal·lació de la Fira després que la Generalitat Valenciana anunciara que es poden obrir fires i parcs d’atraccions amb un aforament del 50%. Així doncs, es permetrà l’entrada a 400 persones, la qual cosa equival a una persona per cada deu metres quadrats.
La Fira de Nadal estarà, per tant, oberta des del pròxim dia 18 de desembre i durant un mes, segons han afirmat des de l’Ajuntament, sempre que les condicions sanitàries ho permeten.
Cal recordar que enguany també hi haurà franges horàries per a la fira silenciosa, en què les atraccions apagaran música i sorolls per a rebaixar l’estridència i sensibilitzar-se amb els joves i xiquets i xiquetes que pateixen un trastorn associat a l’autisme. Escoltem el regidor de Festes, Xavier Pérez, en El Dia per Davant:

      fira-nadal-a-alzira-10-desembre_md_62151476_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari