Alzira Camina obri el periode d’inscripció de la seua quarta edició

Alzira camina obri el termini d’inscripció per a la seua quarta edició. Este programa de passejos saludables, organitzat per la Xarxa Salut amb la col•laboració de la regidoria de sanitat i els centres de salut d’Alzira, torna després de l’estiu.
Els participants podran anar dos dies a la setmana, els dilluns de 18:30 a 20:00 de la vesprada i dimarts de 9:15 a 10:15 del matí. El punt de partida de les eixides serà sempre el Centre de Salut Alzira I i II. Dins d’este programa, a més de les caminades, es faran classes amb monitors i xerrades formatives com a novetat. En totes elles els infermers i agents socials acompanyen els assistents i dinamitzen l’activitat física. L’objectiu d’este programa és incentivar la vida saludable en Alzira, enguany s’ha afegit les xarrades per donar més contingut a la proposta.
Per a participar en el programa cal apuntar-se amb els fulls d’inscripció que es poden aconseguir als punts d’informació ubicats als centres de Salut, a l’Ajuntament, al Centre de Participació Ciutadana i a l’edifici de la Clau, i que s’han de lliurar als centres de salut.
Als inscrits se’ls repartirà en la primera sessió la samarreta distintiva del programa, així com una motxilla. El programa començarà el mes d’octubre i està obert a tota la població que vulga anar per tindre una vida més saludable.

Deixa un comentari