Alzira celebrarà unes Falles adaptades a la pandèmia amb actes virtuals
La Junta Local Fallera d'Alzira ha organitzat un calendari d'actes telemàtics

La Junta Local Fallera d’Alzira ha organitzat un calendari d’actes telemàtics perquè durant este mes de març els fallers i falleres puguen participar i compartir la seua il·lusió per la festa. El primer d’estos esdeveniments es va celebrar ja el cap de setmana passat i va ser un concurs virtual de paelles que donarà a conéixer als seus guanyadors en els pròxims dies.

Així, segons ha explicat el vicepresident de Comunicació i Xarxes Socials de la Junta Local Fallera, Chente Enguix, les falleres majors d’Alzira celebraran una Crida virtual el pròxim dissabte, 6 de març. El diumenge se celebrarà la ‘globotà’ per a la qual s’han d’enviar vídeos de cinc segons fent explotar un globus.

El cap de setmana següent, la Junta Local Fallera ha demanat als fallers que engalanen els seus balcons amb mocadors i escuts de la seua comissió i que pengen en les xarxes socials fotos d’anteriors cavalcades, així com fotos amb disfrassos des de casa.
Durant els dies de la setmana fallera tindran lloc ‘despertaes’ virtuals i ofrenes des de casa. A més, es durà a terme un concurs de monuments. Així ha explicat com participar en este concurs Chente Enguix:

Ir a descargar

Deixa un comentari