Alzira commemora este diumenge el Dia dels Drets de la Infància

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de Xiquets, Xiquetes i Adolescents, les regidories d’Educació i Infància, Cultura i Festes han organitzat este diumenge 20 de novembre una festa per als més menuts. La celebració es farà a la Plaça Major a partir de les deu i mitja del matí.

S’han programat tallers, jocs, contacontes i actuacions musicals. També col·laboren Creu Roja, CEPAIM, La Nostra Veu i el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira, que ha preparat algunes activitats. D’entre els tallers de què podran gaudir els xiquets, xiquetes i adolescents que s’acosten a la Plaça Major, hi trobem un que compta amb la participació de “La màgia d’imaginar”, Neus Fontana, que ha dissenyat uns dibuixos per a celebrar este dia.

A les 12 hores, la banda de rock Nànets Band Rock presentarà el seu segon treball, Drets. Els temes, inspirats en el rock and roll dels anys 50 i 60, ens fan prendre consciència sobre els drets de la infància a través de lletres en valencià. Així ho explica Rosana Mira, integrant de la banda Nànets Band Rock.

Recordem que la cita serà diumenge 20 de novembre a partir de les deu i mitja del matí a la Plaça Major d’Alzira.

Deixa un comentari