Alzira concedix trenta mil euros per portar a terme projectes de cooperació en Amèrica Llatina i Àfrica

L’Ajuntament d’Alzira ha concedit les subvencions en matèria de Cooperació al Desenvolupament. Un total de deu projectes de cooperació que es desenvolupen a Amèrica Llatina i Àfrica amb càrrec a la partida Fons Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament, dotada amb 30.000 euros.

Com s’ha fet en els anys anteriors, des de la regidoria de Cooperació es contribuïx a millorar les condicions de persones que viuen amb dificultat, donant-los les eines suficients perquè puguen evolucionar i avançar en la seua situació. En concret, s’han donat ajudes a entitats com Ayudemos a un niño, Be social project, CIMBurkina, Creu Roja, Delwende, Escoles solidàries, Kiria, fundació La Vicunya, Mans Unides i One Day Yes. Es tracta de projectes en àmbits socials i educatius, huit d’ells a països africans i els altres tres a Guatemala i Nicaragua. Abans del 15 de novembre, les entitats hauran de presentar la justificació de les ajudes.

Des de l’Ajuntament d’Alzira, la regidora responsable Leticia Piquer indica la necessitat de ser corresponsable en el desenvolupament d’altres municipis i per això troba que estes ajudes són necesàries.

Deixa un comentari