L’Associació de Veïns de l’Alquerieta denuncia que la policia dona l’esquena al barri i exigix solucions de cara a les eleccions

L’Associació de Veïns de l’Alquerieta denuncia l’escassa presència policial al barri. El col·lectiu de veïns i veïnes es pregunta per què el barri ha de ser un gueto al qual la policia li dona l’esquena, i demana responsabilitat a la futura corporació municipal.

L’associació veïnal explica que les normes de comportament operen de manera distinta al seu barri sense conseqüències. Les voreres estan tan plenes de brutícia que impedixen el pas als vianants, les cases s’han devaluat tant que és impossible vendre-les i la gent jove fuig del barri. Així, el veïnat denuncia la falta d’autoritat i es pregunta si l’Alquerieta no forma part d’Alzira.

Els veïns i veïnes asseguren que situar el nou edifici de la policia més prop, sense que els agents patrullen pel barri, no ha fet més que evidenciar que la policia dona l’esquena a l’Alquerieta. Després de més de 20 anys de lluita al barri, conclouen que el primer per canviar és acceptar que no s’ha fet prou i demanen als diferents candidats a l’alcadia que proposen solucions en esta última setmana de campanya.

Deixa un comentari