Alzira convoca la 3a edició del Concurs de Narrativa Juvenil

L’Ajuntament d’Alzira amb la col·laboració del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià ha convocat la tercera edició del Concurs de Narrativa Juvenil adreçat a joves matriculats en centres educatius d’Alzira. Un concurs literari per als més joves que pretén apropar-los el gust per l’escriptura.

Baix el lema “una Alzira saludable”, esta nova edició estarà oberta per als estudiants entre 12 i 18 anys que podran presentar els originals fins al pròxim 15 de novembre. Alfred Aranda, regidor de l’àrea de Cultura està convençut que esta proposta d’escriptura motiva entre els més joves la passió per la seua ciutat i també per la literatura en la nostra llengua.

Un concurs que encetarà este curs escolar a ritme de literatura i amb què s’espera animar els alumnes a endinsar-se en el món de l’escriptura. Una proposta cultural que se suma a les diverses d’escriptura obertes en estos moments de diferents entitats però que des del consistori alzireny, veien necessària per contribuir al foment de la llengua i cultura pròpies.

Categories Cultura

Deixa un comentari