Alzira destina 100.000 euros a les subvencions d’entitats socials i de salut

Alzira convoca les ajudes a les entitats socials municipals i de salut i a les oeneges. Estos subvencions estan dirigits a les associacions que atenen persones amb diversitat funcional, majors i dependents, col•lectius en risc d’exclusió o vulnerables, a més de les subvencions en matèria de Cooperació al Desenvolupament. Les entitats socials interessades disposen fins al 29 de setembre per a poder presentar la documentació exigida.
Estes ajudes destinaran una quantitat màxima de 100.000 euros a totes les entitats socials i de Salut per a poder subvencionar despeses de manteniment, cost de personal, material i subministraments, equipament o despeses de celebració d’actes entre d’altres.
L’Ajuntament d’Alzira concedirà, a més, un màxim de 30.000 euros en matèria d’ajudes de cooperació al desenvolupament, que podran incloure despeses d’arrendament o compra d’immobles, personal, reformes, desplaçaments o manutenció, entre d’altres. En este cas els projectes de subvenció hauran d’ajustar-se a una sèrie de requisits.

Deixa un comentari