Alzira encara la recta final de les Festes de Sant Bernat amb concerts i espectacles

Els amants de Mecano, disfrutaran d’un dels Homenatges a Mecano que ha rebut millors crítiques, Me cuesta tanto olvidarte i que ja va estar al Gran Teatre d’ Alzira el passat mes d’octubre. Donat l’exit que va tindre ara repetixen a un espai com el recinte firal, on es congregaran milers de persones.
La nit de hui acabarà amb el concert de l’emblemàtica orquestra La Pato. No acaba ací la cosa per a este divendres, a la plaça Major a partir de les set l’espectacle per als més menuts, Nunca Jamas, el rescate de campanilla, a les deu i mitja a la mateixa plaça per a la gent més gran, veus líriques per a l’espectacle Divos i Divinas. I si ens agrada l’humor, altra alternativa és acudir al parc Pere Crespí on tenim a Carol Tomàs, Javier Botia i a Maria Jose Navarro.
Encara hi ha més, dissabte, Miguel Rios torna a Alzira després de 40 anys i ho fa amb un concert acustic molt especial, en el qual estarà acompanyat del Black Betty Trio. Recordem que l’actuació de Miguel Rios està limitada a 2500 persones i es farà al recinte firal. Les entrades són numerades ja que el concert és amb seient i encara es poden adquirir les últimes al portal web notikumi.com. En acabar, com és habitual, sessió de discjoquei, en este cas amb el DJ Garchy.
La nit de dissabte té altres alternatives a Alzira. La plaça Major acollirà a les 11 de la nit el musical “The revolution”, un musical amb una posada en escena mai vista de la mà de 14 artistes, un escenari a 4 altures i 60 canvis de vestuari.
El fi de festa sera un castell de focs d’artifici que posarà punt i final a les festes de Sant Bernat i que es dispararà des de la plaça de la Generalitat a la una menys quart de la matinada, a càrrec de la Pirotècnia Crespo.
Una de les anècdotes de les festes es va viure ahir al Recinte Firal durant el concert de Celtas Cortos i Auxili. Mil cinc-centes persones no sols disfrutaren del concert dels dos grups, si no que a més assistiren en directe a la petició de mà d’un jove a la seua novia, dalt l’escenari, amb la connivència dels components d’Auxili. Evidentment, ella va dir si.

Deixa un comentari