fbpx

Alzira entra en fase 3

Compartix la notícia

Alzira ha entrat hui en la Fase 3. El canvi és l’últim pas abans d’arribar a la nova normalitat en el pla de desescalada i suposa alguns canvis transcendents, sobretot pel que fa a mobilitat i activitat econòmica. Encara que moltes de les mesures ja estaven en pràctica a la Fase 2, esta Fase 3 permet molta més llibertat en alguns aspectes i permet l’obertura de sectors d’oci que fins ara estaven tancats. En la fase 3 la gestió correspon a les comunitats autònomes, que determinaran les mesures concretes que es poden adoptar.

Pel que fa a la mobilitat, esta serà interprovincial. Això implica que es podrà viatjar entre les tres províncies de la Comunitat Valenciana o entre les províncies d’una mateixa comunitat autònoma a la resta de regions. També desapareixen les franges horàries i es podrà eixir al carrer a l’hora que es desitge. Continua sent necessari l’ús de màscares en espais tancats i quan la distància siga inferior a dos metres. I el que molts xiquets/tes estaven esperant, obrin els parcs i jardins.

També s’amplia l’aforament de bars i restaurants així com discoteques i pubs que s’obrin amb un aforament d’un 30 % però sense pistes de ball.

Al transport públic és obligat anar sempre amb mascareta i els seients d’autobusos, trens i tramvies ja no cal que queden lliures. Tornen les competicions esportives i amb La Fase 3 es rebaixa les mesures de seguretat en gimnasos i centres esportius.

Gómez ha demanat responsabilitat individual per aconseguir seguretat col·lectiva. Escolta l’entrevista que ha realitzat, com cada dilluns, a El dia per davant.

      comenca-tercera-fase-15-juny-de_md_52065622_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari