Alzira es beneficia de l’ampliació de la targeta SUMA a tota la xarxa de Rodalies Renfe

La Generalitat Valenciana amplia la targeta SUMA a tota la xarxa de Rodalies Renfe de les províncies de València i Castelló, així com al recorregut de MetroBus. Alzira està inclosa entre els municipis que es beneficiaran d’esta mesura, que suposa major comoditat en la connexió entre transports i un abaratiment del preu del viatge.

La consellera de Política Territorial va presentar ahir a Algemesí les noves prestacions de la targeta SUMA als edils de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera i la Safor. Des d’ahir, quan va entrar en vigor esta ampliació, tota la xarxa de Metrovalencia, Rodalies Renfe, MetroBus i autobusos urbans està connectada amb una única targeta, i es modifiquen les zones per incloure les noves poblacions.

Alzira passa a estar integrada en la zona C, amb un preu de 20€ per a l’abonament de 10 viatges. Així, cada trajecte passa a costar 2€ front als 3,70€ actuals. En este preu s’inclou un transbord gratuït en metro o bus una vegada en València. A més, als preus del nous títols SUMA també se’ls aplica el descompte del 50% del transport públic de la Generalitat, i els joves de fins a 30 anys continuen viatjant gratis fins al 31 de juliol.

Deixa un comentari