Alzira es troba en alerta taronja per possibles fortes pluges

Alzira es troba en alerta taronja per fortes pluges. L’alcalde de la ciutat, davant esta previsió, ha llançat un missatge de tranquil·litat a la població, a la qual demana també la màxima precaució. 

Davant una possible aparició de grans quantitats d’aigua que pugueren ser perilloses per a la població, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va celebrar ahir una reunió a la que també va assistir el regidor d’obres públiques, Fernando Pascual, i els tècnics de l’empresa Aguas de Valencia per establir un protocol d’actuació davant les fortes pluges que s’esperaven. Accions com el control de les comportes del Pont de Xàtiva per part de l’empresa Aguas de Valencia i  la supervisió del canal de les Bases per part dels tècnics municipals. A més, s’ha establert com a mètode de treball la previsió d’obrir els embornals de les zones de les Bases, Tulell, parc Pere Crespi, parc de l’ Alquenència i plaça de la Generalitat entre d’altres.

Gómez espera que en esta ocasió la nostra ciutat no patisca els efectes de la pluja en forma d’inundacions a les zones baixes, però en qualsevol cas convida  a la població a seguir de prop les alertes llançades per la Generalitat i el 112 i no fer desplaçaments innecessaris per evitar riscos.

Tempestes que avancen cap a la Costa Mediterrània segons AEMET

Imatges AEMET

  

Deixa un comentari