Alzira impulsa el turisme entre els menuts i menudes de la ciutat amb el carnet Peke Turista

La Regidoria de Turisme ha llançat el carnet Peke Turista per implicar els xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys en les activitats promogudes per esta regidoria, enviar-los informació, promocions i regals. És gratuït i, per a demanar-lo, els centres educatius només han d’enviar un correu electrònic a turisme@alzira.es.

Des de la Regidoria de Turisme han explicat que la intenció és, en un futur, articular descomptes i promocions amb la implicació del teixit comercial d’Alzira. De moment, és una eina identificativa amb la qual el sector més jove de la ciutat pot conèixer el patrimoni d’Alzira i estar al corrent de les activitats infantils que es programen.

Per a demanar-lo, s’ha d’indicar, en el correu electrònic, el nom i cognoms del xiquet o xiqueta, el col·legi on estudia, l’any de naixement i, a títol confidencial i estadístic, el DNI del tutor o tutora i el número de telèfon o el correu electrònic per a rebre informació. Una vegada presentades les sol·licituds, el Departament de Turisme enviarà els carnets als centres docents, on els xiquets i xiquetes podran omplir les seues dades i posar una fotografia. Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Isabel Aguilar, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-12-novembre-2020_md_60316351_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari