Alzira informa de la campanya de poda i residus vegetals a les urbanitzacions

L’Ajuntament d’Alzira continua amb les campanyes d’informació de la campanya de poda i residus vegetals a les urbanitzacions. Esta campanya està centrada en que els propietaris de xalets sàpiguen com han de gestionar correctament les restes de poda i residus vegetals.
Els propietaris de segones residències preparen i condicionen els seus jardins i parcel•les per gaudir del període de vacances. És per això que la Regidoria de Serveis Urbans aprofita este moment per donar pautes a través d’informadores cíviques que fan passejos a les urbanitzacions explicant com s’ha de gestionar estos residus.
L’Ajuntament inclou un servei gratuït d’arreplega de la poda i residus vegetals. Per a fer-ne ús cal cridar al 96 241 74 54 o enviar un correu a avisosalzira@fovasa.com. Una vegada confirmat el dia d’arreplega els residus s’han de dipositar al matí al costat dels contenidors. La gespa i fullanca s’ha de posar en un màxim de 5 bosses lligades i amb un màxim de 15 quilos per bossa. Les branques s’han de lligar en garbes premsades d’un màxim de metre i mig de llarg, igual que les fulles de palmeres. Els troncs s’han de tallar en trossos d’un màxim de 25 quilos. Tots els residus que es pose a les bosses han de ser vegetals.

Deixa un comentari