fbpx

Alzira neteja les parets de pintades amb la campanya “De cara a la paret”

Compartix la notícia

La campanya s’iniciarà al barri de la Vila la segona quinzena del mes de desembre, ja que és una zona protegida des del punt de vista patrimonial, i continuarà al centre històric. La intervenció consisteix en la neteja i retirada de brutícia amb productes específics dels edificis públics i privats que han sigut objecte de vandalisme i embrutats amb pintades.

Des de la Regidora de Cultura expliquen que es tracta, en la major part, de missatges obscens, masclistes, feixistes o xenòfobs, que no podem permetre perquè atempten contra els drets humans i ofereixen una imatge negativa de la nostra ciutat. Estes pintades no autoritzades són un delicte i, per tal d’evitar-les es, demana la participació ciutadana dels veïns i veïnes.

Esta iniciativa forma part del projecte de millora de l’aspecte de la nostra ciutat que va començar amb intervencions d’Art al carrer i de manera progressiva, s’ampliarà a altres barris d’Alzira així com a les zones dels polígons industrials. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-14-desembre-2020_md_62311501_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari