fbpx

Alzira pateix una progressió en augment de contagis per COVID-19 amb 876 casos per cada 100.000 habitants

Compartix la notícia

Alzira pateix una progressió en augment de contagis per COVID-19 amb 876 casos per cada 100.000 habitants, 342 més que el passat divendres, 1 de gener. En els últims tres dies, s’han produït 128 contagis a la nostra ciutat i, en total, tenim 373 casos actius. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, demana màxima prudència a la ciutadania i assegura que la millor vacuna, ara mateix, és quedar-se a casa.

I és que les dades, afirmen des del consistori, ja reflecteixen els efectes del fred i l’augment dels contactes durant les festivitats nadalenques, que es venia advertint per part de les autoritats. Segons l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, encara que l’Hospital d’Alzira no està desbordat, la situació podria empitjorar en les pròximes setmanes ja que encara es desconeixen les dades de cap d’any.

Recorden que hui, 7 de gener, entren en vigor les noves mesures anti-covid de la Generalitat Valenciana. El toc de queda s’avança a les 22:00 hores i els locals d’hostaleria hauran de tancar a les 17:00 hores. A més, el número de comensals per taula es redueix a 4 persones i es prohibix fumar a les terrasses. Es redueix l’aforament al 30% als comerços i al 50% en establiments essencials. També es manté el tancament perimetral de la Comunitat Valencià i es manté en 6 el número màxim de persones que poden reunir-se.

Pel que fa a l’activitat esportiva infantil i juvenil també s’han anunciat noves restriccions. Per als xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària, només es permetran els entrenaments en grups màxims de 25 persones i es promouran les activitats físiques individuals. A més, les competicions esportives se suspenen temporalment. Només podran competir els joves de 1r i 2n de secundària. A més, Les instal·lacions esportives municipals tancaran les seues portes a les 21.30 hores, mig hora abans del toc de queda.

També acabaran a les 21:30 hores les activitats municipals que s’organitzen per part de l’Ajuntament i l’aforament quedarà reduït a un 30%. Escoltem l’alcalde d’Alzira en l’informatiu:

      informatiu-migdia-7-gener-2021_md_63597182_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari