Alzira, primera ciutat a utilitzar robots tallagespa per mantindre els camps de gespa natural amb un menor cost

Alzira es convertix en la primera ciutat a utilitzar una nova tecnologia per a tallar la gespa de les instal·lacions municipals. Es tracta de robots capaços de tallar la gespa cada dia i que reduïxen costos en el manteniment dels tres camps de gespa natural que té Alzira.

Este nou sistema deixa la gespa a la mateixa altura i té la mateixa qualitat que els vehicles tallagespa, inclús en algunes ocasions és major que amb les màquines tradicionals. Estos robots tenen solucions autònomes que ajuden a reduir els costos generals relacionats amb el manteniment de la gespa, al mateix temps que oferixen resultats òptims dia rere dia. A més són unes màquines que pretenen ajudar al medi ambient, reduint en un 83% el carboni així com la contaminació acústica. Estos aparells es controlen remotament i al mateix temps ofereixen dades i estadístiques que ajuden a millorar l’estat de la gespa.

Ja s’han realitzat proves en el camp de futbol de Xixerà per tal de comprovar de primera mà com funcionen estos robots. Després es vol ampliar a la resta de camps de gespa d’Alzira.

Deixa un comentari