Alzira promociona l’oficina de mediació del col·legi d’advocats

Hui s’ha presentat la campanya de divulgació i promoció de la Oficina de mediació d’Alzira al Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats. Este servici, que es situa en les instal·lacions de l’Ajuntament d’Alzira, ha ajudat des de 2013 a millorar la vida dels alzirenys. La campanya busca que este servei siga més conegut a través de tríptics i cartelleria per informar de l’existència de l’Oficina de Mediació i els serveis que ofereix.

El Col·legi d’Advocats treballa amb el suport del Jutjat d’Alzira per a la mediació amb la finalitat d’evitar que els ciutadans hagen d’arribar a judici per a la resolució d’un problema legal. Es media en temes com desnonaments, vivenda o lloguers. El degà del Col·legi d’Abogats d’Alzira, Agustín Ferrer ha volgut reivindicar la feina duta a terme des del 2013 pel servei, que ja ha dut més de 5000 consultes i que serà més conegut gràcies a la campanya.
L’alcalde Diego Gómez ha avançat l’opertura d’un nou espai per situar l’Oficina de mediació en el carrer Doctor Jose González que no s’inagurarà, perqué no ho creu necessàri.

Deixa un comentari