Alzira realitza noves obres al Trinquet Municipal per millorar l’accessibilitat

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat les obres per a millorar l’accessibilitat al Trinquet Municipal per a les persones amb mobilitat reduïda. Estes obres completaran les que es feren el passat mes de gener per a reduir les barreres arquitectòniques.

Entre les millores realitzades es troba la instal·lació de rampes accessibles, l’ampliació de les portes d’accés i la col·locació de baranes adequades per a facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda.

Segons el regidor d’Esports, Fernando Pascual, el projecte d’adequació de les entrades del Trinquet Municipal permetrà garantir que totes les persones, independentment de les seues capacitats físiques, puguen accedir al recinte de manera segura i còmoda. A més de l’accés al públic, estes obres facilitaran la participació de tots els ciutadans en activitats esportives, promovent la igualtat d’oportunitats i la inclusió social.

Estes obres complementen les que es van fer el passat mes de gener amb la intenció de millorar l’accessibilitat d’esta instal·lació. Recordem que el projecte inicial de Trinquet Municipal redactat l’any 2010 no va deixar prevista l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda des del pàrquing de l’edifici a l’interior. D’igual forma, també existien desnivells entre els corredors de l’edifici i les zones de joc i graderies que ja s’han salvat amb rampes de gomes.

Deixa un comentari