Alzira rebrà més d’un milió cent mil euros de la Diputació per realitzar obres

La Diputació aprova 281 obres de millora en espais i serveis públics dels pobles de la Ribera. Alzira compta amb 16 projectes que suposen una inversió d’un milió 182 mil euros que seran subvencionats per la Diputació amb este pla d’inversions 2022/2023.
Entre les sol•licituds validades destaquen les actuacions de millora d’infraestructures i les d’urbanisme i accessibilitat, seguides per les d’eficiència energètica i la renovació d’instal•lacions esportives. Una de les característiques de les sol•licituds presentades pels ajuntaments és que coincidixen amb els objectius de desenvolupament sostenible amb inversions per a l’eficiència energètica, el sanejament o noves zones verdes.
Alzira ha presentat 16 projectes. Projectes d’obres generals que a més es complementen a altres relacionats amb els objectius de sostenibilitat com és la subvenció de 120 mil euros per a la substitució de l’enllumenat en l’avinguda Sants Patrons i l’avinguda Hispanitat per llum més eficient, l’accessibilitat a l’estadi Lluís Sunyer, dignificació del carrer Bernat Montagut i l’ampliació del parc caní i la senyalització.
També rebarà 300 mil euros per a construir ninxols al cementeri o 285 mil euros per adequar un saló polivalent a la Barraca d’Aigües Vives entre altres.

Deixa un comentari