Alzira repartix 6.000 mascaretes als centres educatius, residències i associacions de la ciutat
Mascaretes donades per part de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

L’Ajuntament d’Alzira inicia la coordinació i la gestió del repartiment de 6.000 mascaretes als centres educatius, residències i associacions de la ciutat que treballen per a salvaguardar la vulnerabilitat de la ciutadania. La donació d’este material sanitari s’ha realitzat per part de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana.

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha destacat que, amb esta actuació, coordinada entre diferents institucions, es tracta de millorar la situació tan complicada que estem vivint. A més, ha assegurat que des de l’equip de govern continuaran treballant i realitzant estes tasques de col·laboració i repartiment de material que ajuden, entre altres, a acceptar esta nova normalitat i a garantir les necessitats ciutadanes de la població. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari