Alzira reprèn a partir de demà la iniciativa del Tardeo amb una sessió de DJ a la Plaça Major

Alzira repren a partir de demà la iniciativa del Tardeo amb vora 20 locals adherits a la campanya i una major participació de l’Ajuntament d’Alzira. Demà de 19 a 22 l’Ajuntament ha organitzat la primera actiuació, una sessió de música electrònica amb un DJ a la Plaça Major.

Esta campanya va nàixer en 2019, però es va paralitzar per la pandèmia. Com ha explicat Gemma Alós, l’han tornada a posar en marxa amb més suport per part de l’Ajuntament. Els locals adherits podran oferir tots divendres un producte especial al públic, com puga ser un còctel, una tapa, vi o cervesa artesanal. A més, cada un d’ells haurà de presentar una vegada al mes una actuació, de qualsevol temática. La novetat és que a partir d’ara l’ajuntament d’Alzira també prepararà dos divendres al mes una actuació. Gemma Alós, regidora de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç i Seguretat.

Idea, l’Associació Empresarial i l’Ajuntament impulsen de nou la campanya perquè fa uns anys va funcionar molt bé per als hostalers i comerços d’Alzira. L’objectiu principal és promoure l’hostaleria, però també generar turismo, consum, oci i treball.

Es tracta d’ una campanya permanent i es poden adherir en qualsevol moment més locals de la ciutat. La Regidora de Comerç, Gemma Alós també ha destacat que tots els artistes de l’oferta musical i cultural són locals. La programació encara no està completa i publicada, però la podran trobar pròximament a la pàgina web d’Idea, a l’apartat de Tardeo Alzira. També a les xarxes socials TARDEO_ALZIRA.

Deixa un comentari