L’Hospital de la Ribera rep la certificació de qualitat ISO 9001 en cinc de les seues àrees d’intervenció

L’Hospital de la Ribera ha obtingut la certificació de qualitat ISO 9001 en cinc àrees: el bloc quirúrgic, esterlització, hospitalització, consultes externes i atenció a l’ususari de sistemes. Esta certificació palesa alts estàndards de qualitat i compromís amb la millora continua.
L’auditoria externa realitzada per Bureau Veritas Ibèria S.L ha reconegut esta distinció a l’hospital, i que se suma a la certificació de qualitat obtinguda pel servici d’Admissió en 2021 i a l’acreditació del càlcul de la petjada de carboni amb la norma ISO, que l’hospital ha renovat per quart any consecutiu L’auditoria ha avaluat qüestions com a indicadors de qualitat; avaluació de riscos i oportunitats; la comunicació entre professionals i amb els pacients i els seus familiars. També s’han avaluat aspectes concrets com la declaració d’efectes adversos, la seguretat del medicament, la prevenció nosocomial o la cirurgia segura, entre d’altres.
Hui s’ha cel·lebrat, amb este motiu, un acte d’agraïment als professionals involucrats, on se’ls ha reconegut el seu esforç.

Deixa un comentari