Alzira ret un homenatge a Teodor Andreu amb l’exposició que s’inaugura esta vesprada al MUMA

Alzira ret un homenatge al pintor  Teodoro Andreu en el 150 aniversari del seu naixement. A més de dedicar-li un carrer, una escola i una sala al Museu Municipal , enguany també li s’ha dedicat el calendari del 2020 i una exposició, organitzada pels artistes plàstics i visuals d’Alzira i la comarca, que s’inaugura esta mateixa vesprada.

Es tracta d’una exposició de l’Associació d’Artistes que pretén rescatar de la memòria col·lectiva al pintor alzireny Teodoro Andreu, deixeble de Sorolla i emblema dels alzirenys.

En la mostra cada artista ha relacionat la seua obra amb les del pintor, ja siga per tècnica, estil o temàtica.

Des del Museu es vol continuar fent difussió de l’extensa obra del pintor alzireny, per això el director del MUMA, Agustín Ferrer ,assegura que es continuarà amb iniciatives d’este tipus per tal que tots coneguem més i millor el treball de Teodoro Andreu.

El net de l’artista ha visitat la nostra ciutat per estar present en la inauguració de l’exposició homenatge al seu iaio i ha assegurat que la família sempre ha pensat que tots els arxius relacionats amb l’obra del pintor estarien a Alzira millor que a ningun altre lloc , inclòs tot el que son pare va recopilar al llarg de molts anys.

 La mostra es pot visitar al MUMA, des d’esta vesprada fins el pròxim 2 de febrer, i l’entrevista completa la poden escoltar esta vesprada a les cinc a l’Hàbitat Cultura.

Deixa un comentari