Alzira se centra en la salut cardiovascular en les activitats per la Setmana europea de l’Esport

Alzira se suma a la celebració de la Setmana europea de l’esport. L’Ajuntament ha planificat diverses activitats amb motiu d’esta setmana europea que es celebra simultàniament en 41 països europeus i amb la qual la Comissió Europea fomenta un estil de vida més actiu.
Els actes comencen dilluns pròxim a les set de la vesprada en la Casa de la Cultura amb la xarrada “Cómo retomar la actividad física tras un accidente cardiovascular”. Una ponència a càrrec de Vithas Centro Médico on diversos metgen explicaran com cal adaptar els hàbits de vida i les rutines per tal de millorar la salut cardiovascular.
El dia 29 es celebrarà el Dia Mundial del Cor. Durant esta jornada hi haurà jornada de portes obertes a la Piscina Coberta d’Alzira i el seu ús serà gratuït fins a completar l’aforament. També hi haurà una classe de gimnàstica de manteniment per a persones majors, activitat aquàtica i màster class d’autodefensa en este espai.
Este mateix dia els professionals de Vithas Centro Médico estaran prenent la tensió a les persones que s’acosten al seu estand de 10:00 del matí a 13:00 de la vesprada en la plaça Major. L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre les malalties cardiovasculars, la seua prevenció, i el seu control i tractament. I per això se’ls donarà un diagnòstic en forma de targeta.
L’assistència és gratuïta per a tots els actes però cal inscriure’s prèviament. En cas de la xarrada del dilluns enviant un correu electrònic a infovalenciaaguasvivas@vithas.es o per telèfon als 620192904. En les activitats de la piscina subjectes a aforament hi haurà que anar a la Piscina Coberta.

Deixa un comentari