Alzira tornarà a conscienciar la ciutadania perque reculla els excrements de les seues mascotes

Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, es torna a incidir en la campanya “Amo format, gos educat”, una campanya que des de fa quatre anys, perseguix la conscienciació dels propietaris.
La campanya recorda la necessitat d’arreplegar els excrements de la via pública, així com de col•laborar en la neteja de l’orí, utilitzant una botella amb desinfectant natural, mescla d’aigua i vinagre. Unes botelles i borses que s’estan regalant als propietaris de mascotes hui al mercat de dimecres, i es donaran el pròxim divendres a la plaça Major i el dimecres 13 d’abril al parc Pere Crespí. El regidor de serveis urbans insistix en que la campanya aconseguix el seu objectiu, conscienciar els propietaris dels animals, per això es repetix cada any quan comença el bon temps.
D’altra banda, Pascual explica que esta campanya cívica és una millor opció que altres solucions com detectar l’ADN dels gossos per a posar denúncies. Un procés problemàtic que al final no aconseguix solucionar el problema.
Per la seua banda, Gemma Alós, regidora de Sanitat, recorda, una vegada més, que cal complir amb l’ordenança municipal de la tinença de mascotes i evitar la brutícia al casc urbà. Així mateix, recorda que Alzira compta amb diversos recintes canins que cal utilitzar, perquè per això s’han creat.

Deixa un comentari