Alzira va acollir ahir la presentació del calendari ‘Temps de dones, dones en el temps’ dedicat a les artistes visuals

Ahir es va presentar a Alzira el calendari coeducatiu 2023 Temps de dones, dones en el temps, elaborat per Intersindical STEPV i dedicat enguany a les artistas visuals. A l’esdeveniment, participaren les alzirenyes Elena Gromaz Ballesteros, dissenyadora gràfica i textil; Verónica Francés Molina, fotògrafa; i la il·lustradora Neus Fontana Bria, creadora de La Màgia d’Imaginar.

La regidora d’Igualtat, Marina Mir; Alhaya Talavera, d’Intersindical Dones i Amparo Vercher, d’STEPV Dones, presentaren al MUMA este calendari, que porta des del 2014 reivindicant la figura de les dones en diferents àmbits. Enguany, el calendari coeducatiu està dedicat a les artistes visuals del món de la pintura, l’escultura, la ceràmica, la il·lustració, el còmic, l’street art, el gravat, les instal·lacions, la fotografia, el videoart, la performance i l’art tèxtil.

Este calendari, que és gratuït, inclou una série d’activitats coeducatives per a totes les edats per poder treballar la igualtat a les aules i també a casa.

Deixa un comentari