Amb el mes de maig, arriba la preparació per al tret d’eixida dels campaments d’estiu

Amb el mes de maig arriba la calor i també s’apropa l’estiu. El dia 23 de juny, els xiquets i xiquetes acaben l’any acadèmic i els campaments d’estiu donen el seu tret d’eixida. Una de les propostes més valorades per les famílies són els campaments d’anglés. Ací a Alzira, l’aademia d’Alzira prepara el seu campament amb un mètode d’aprenentatge mitjançant el joc, la parla i la creativitat.

El campament està dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 15 mesos fins a 12 anys. Començara el 23 de juny i s’allarga fins al mes d’agost. En este campament, els alumnes aprendran anglés de forma natural, a través del joc, el teatre i activitats creatives.

A més, la versió definitiva de cada taller es decidix una vegada coneixen els alumnes que tindran, per a poder adaptar-los a les seues inquietuds. Per això, recomanen apuntar als menuts quan abans i contactar amb el centre per conèixer com funciona.

El campament será de 9h del matí a a 13h o de 9h a 16:30h, a la seu de Tiny Kidstown, a la Plaça Cartonatges, n5. La inscripció es fa per setmanes, per a adequar-se a les necessitats de cada familia.

També està obert ja el termini de matrícules per a noves inscripcions del curs que ve. Són clases de 2h i mitja, amb atenció personalitzada per a aconseguir que l’alumne es desenvolupe de la millor forma possible. També oferixen classes per a adults o estudiants universitaris. Per a més información, poden contactar a través de les seues xarxes socials o telefonant al 657 11 71 54.

Deixa un comentari