La Fundació Valenciana d’Agricultura i Medi Ambient convoca la XIX edició del Certamen de Pintura i Periodisme sobre agricultura

La Fundació Valenciana d’Agricultura i Medi Ambient (FUVAMA), convoca la XIX edició del Certamen de Pintura i Periodisme. Des de hui fins al 7 de juny romandrà obert el termini de presentació de les obres pictòriques i dels treballs periodístics de ràdio, televisió o premsa escrita i digital. El primer premi en les dos modalitats assolix els 1.500 euros.

Els premis de FUVAMA, entitat associada a l’organització AVA-ASAJA tenen la finalitat de dignificar l’activitat agrària com a contribuïdora fonamental a la preservació del medi ambient.

Poden optar als premis de periodisme tots els treballs publicats en l’àmbit nacional, entre l’1 de juny de 2023 i el 31 de maig de 2024. Els articles, reportatges o programes de ràdio o televisió poden haver sigut realitzats en valencià o castellà, i han de versar sobre agricultura i/o medi ambient. El guardó són 1.500 euros.

Pel que fa a la pintura, cada autor podrà presentar un màxim de dos obres, en tècnica lliure, sobre l’agricultura i el medi ambient.

A més, d’entre les obres presentades, el jurat farà una selecció que formarà part d’una exposició que tindrà lloc a l’estiu en la pròpia seu d’ AVA-ASAJA. Els premis establits són 1.500 euros per al primer i 1.000 euros per al segon.

Els artistes, periodistes o qualsevol persona interessada poden dirigir-se a la seu d’ AVA-ASAJA en Guillem de Castro, 79, a València, per a arreplegar les bases, les quals també estan publicades en la pàgina web www.avaasaja.org.

Deixa un comentari