Amparo Pérez reb la Insígnia d’Igualtat 2019

Amparo Pérez rebrà enguany la Insígnia d’Igualtat per ser la primera dona presidenta de la Societat Musical d’Alzira.
La Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament és una distinció que es concedeix amb motiu del 8 de març, Dia Internacional pels Drets de les Dones, com a reconeixement a la trajectòria d’una persona, associació o institució que s’haja distingit pel foment de la igualtat de dones i hòmens, per la lluita contra les discriminacions per motiu de sexe i per fer efectiva la igualtat.

Amparo Pérez Pellicer va nàixer l’any 1958 a Alzira, va estudiar música a l’Escola de la Societat Musical d’Alzira i va pertànyer a la Banda Simfònica, amb el saxofon des de l’any 1975 fins al 1988, baix la direcció de Francisco Hernández Guirado. Pérez també és llicenciada en Geografia i Història i membre de la Junta Directiva i col•laboradora amb la SMA des de 2000 fins al 2015, va ser presidenta de la Societat Musical –la primera dels 50 anys d’existència d’esta institució– des de 2006 fins a 2009.

En l’actualitat, esta alzirenya defensora de la igualtat dirigeix una empresa de comerç a l’engròs de fruites i verdures. També és aficionada al teatre i participa d’este art al grup Volem Teatre.