Comencen les visites guiades a la planta de tractament de residus

Comencen les visites guiades, per a escolars, a la planta de tractament de residus de Guadassuar . Ahir mateix, el Centre ADISPAC va encetar  les visites guiades gratuïtes organitzades des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira en col·laboració amb el Consorci Ribera-Valldigna. Es tracta d’unes recorreguts pensats  per a tots els centres educatius de la nostra ciutat i la comarca amb l’objectiu d’informar, tant el professorat com l’alumnat, que una de les principals tasques a tindre en compte és el reciclatge en origen.

Amb les visites guiades es mostra quin és el procés final del fem que es diposita a cada contenidor que estan ubicats als carrers de la ciutat, com també prendre consciència dels problemes que està ocasionant abocar el fem a la bossa sense separar els diferents elements en origen.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira i vicepresident del Consorci Ribera-Valldigna, ha declarat que l’objectiu d’estes visites és que els xiquets i xiquetes coneguen de primera mà quina és la tasca que es realitza en estes instal·lacions, com també veuran com diferents residus es poden convertir en nous recursos, com per exemple la matèria orgànica en compost.