Aparcament, cultura i economia, les propostes presentades per Jose Andrés

El candidat a l’alcaldia pel Partit Popular, José Andrés Hernández, ha manifestat que, en cas de ser elegit alcalde, es compromet a crear 300 places d’aparcament gratuïtes en la ciutat distribuïdes per diferents zones.

El candidat del Partit Popular ha explicat que en l’Avinguda Lluís Súñer establirien un aparcament en cordó a un costat i no els dos en bateria, com ara. També han manifestat la seua intenció de crear més zones d’aparcament en la Plaça de la Verge de la Miraculosa, i en la zona de Tulell, en concret en la Gran Via de la Comunitat Valenciana.

Hernández ha explicat que augmentaria les places d’aparcament a la zona de Luís Suñer aparcart en cordó a una vorera i en bateria a l’altre.

A més, José Andrés Hernández també ha fet propostes en l’àmbit cultural i ha manifestat que en cas de ser elegit alcalde es compromet a crear una regidoria de música i a millorar els convenis amb les diferents associacions culturals de la ciutat, especialment amb la Societat Musical d’Alzira.

Les propostes en este sentit, segons ha explicat, per l’organització d’un festival de música antiga i un certamen de bandes de Música així com per cedir espai municipal perquè puga ampliar-se l’escola de música de la societat musical. Així llançava una de les propostes culturals durant el míting celebrat divendres:

El líder del partit Popular anuncià també, a l’acte que realitzà el passat divendres, una sèrie de mesures que prendrà en cas de ser escollit alcalde, com ara la reducció de l’IBI d’oficines i comerços si el propietari del local ho és a més del negoci, eliminarà l’actual normativa de terrasses i rebaixarà la tassa de les mateixes, a més DE bonificar les empreses i autònoms que contracten de manera indefinida.

Categories Política

Deixa un comentari