Arranquen les obres de la Policia Local i el Fontana Mogort

L’Ajuntament d’Alzira arranca ja els projectes d’obra de la policia local i la rehabilitació del Fontana Mogort. Es tracta d’inversions que seran possibles gràcies al romanent de tresoreria acumulat al llarg dels anys i que a causa de la pandèmia es podrà gastar per a reinvertir en la ciutat.

Es tractava de diners que fins ara l’Ajuntament no podia gastar, i que ara arran els canvis introduïts en la llei Montoro ha permés que es reinvertisquen en la ciutat. Ara fa un mes que s’aprovava en un plenari i hui la junta de govern dona llum verda perquè estos projectes es facen realitat. Hui s’aprovarà l’inici de la contractació de les obres de l’edifici de la policia local en l’avinguda Pare Pompilio per prop d’un milió i mig d’euros. I en segon lloc, també s’inicia l’expedient per a la rehabilitació de l’estructura del pavelló Fontana Mogort per un milió tres-cents mil euros. Obres que s’iniciaran en un parell de mesos, per això l’alcalde d’Alzira ha destacat l’esforç de l’administració municipal perquè s’inicie el procés de contractació en sols un mes. Diego Gómez.

També hui s’ha aprovat adjudicar la redacció del projecte de restauració de la coneguda Casa Bono, ubicada a la Plaça Constitució. Intervenció emmarcada en la aposta per recuperar el patrimoni alzireny, en este cas, una de les cases modernistes més emblemàtiques d’esta zona. En este cas, l’Ajuntament d’Alzira actua de forma subsidiària per tal de recuperar este edifici a hores d’ara en mans del SAREB.

Deixa un comentari