fbpx

Augmenta la recàrrega de cotxes elèctrics en el primer trimestre

Compartix la notícia

Els punts de recàrrega d’Alzira per a cotxes elèctrics i híbrids experimenten un augment d’usuaris en el primer trimestre del 2020. El màxim de recàrregues al dia és de 6 i prop de 799 les hores totals d’ocupació dels dos punts de recàrrega que es troben a la plaça del Regne i al parc Pere Crespí. Este servei és totalment gratuït per als usuaris.

Els vehicles elèctrics compten amb un parell de punts de recàrrega gratuïts a la nostra ciutat des del passat 2018. Segons  l’informe dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics en el primer trimestre del 2020 s’han realitzat un total de 242, de les quals 67 corresponen al mes de gener; 109 a febrer; mentre que 66 són les recàrregues al mes de març. Pel que fa als dies de major utilització, segons l’informe, són dijous i divendres, mentre que el diumenge és el dia amb menys demanda.

La mitjana d’hores diàries, segons s’assenyala en l’informe, és de 2,9 hores en la plaça del Regne i de 3,5 en Pere Crespí, que dona com a resultat un consum elèctric de 4.009 kWh en el primer trimestre.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-juliol-2020_md_53113056_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari