fbpx

Balanç del primer espectacle musical post-pandèmia

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira ha fet un balanç positiu del primer espectacle musical realitzat després de la pandèmia. El claustre de la Casa de la Cultura va completar el passat dissabte el seu aforament limitat a 50 persones que adquiriren les seues entrades només dos dies després que eixiren a la venda. El comportament de la gent respecte a les normes d’higiene i seguretat, asseguren des de la regidoria de cultura, va ser excel·lent.

Així doncs, l’espectacle es va dur a terme de manera ordenada i respectuosa amb les traves que suposa la distància. Els espectadors van arribar a la Casa de la Cultura amb la mascareta i es van llavar les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar a ocupar els seients que ja tenien assignats. Des de la regidoria expliquen que, malgrat que l’espectacle va transcórrer amb relativa normalitat, sí que es va trobar a faltar el contacte entre espectadors i artistes.

No obstant això, la resposta de les persones i la demanda de més concerts i ofertes culturals denota que esta pot ser la nova forma de mantindre la cultura viva a Alzira.

Escolta l’informatiu complet ací:

      informatiu-migdia-9-juny-2020_md_51890514_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari