Baldoví recolza Gómez en Alzira

Diego Gómez demanà el vot ahir, en un acte de partit celebrat a la Casa de la Cultura, i és proposà com, ja no com la clau del canvi, sinó com “una clau de futur” amb polítiques de progrés, envers les polítiques de la dreta regressiva.

A l’acte de campanya,  Gómez va estar acompanyat pel diputat al Congrés dels Diputats Joan Baldoví que va fer balanç de les darreres eleccions nacionals i autonòmiques i va assenyalar que el resultat de Compromís, ha estat condicionat per un vot útil en què els electors s’han protegit d’un pacte entre les tres dretes per governar a l’andalusa. En canvi, destaca Joan Baldoví, a les eleccions municipals, els votants trien a les persones i els projectes, més que no pas a les marques i es mostra clarament esperançat que el resultat de Compromís farà justícia al treball realitzat esta legislatura a Alzira i a la resta del territori.

En clau europea, Baldoví ha assenyalat la necessitat de tindre representats valencians que recolzen les necessitats dels valencians al parlament europeu on es duen a terme polítiques que ens afecte directament.

Categories Política

Deixa un comentari