Baron Rojo i la Societat Musical d’Alzira obrin hui el cartell de les festes de Sant Bernat

La mítica banda Baron Rojo a punt d’acomiadar-se dels escenaris torna a Alzira a les Festes de Sant Bernat. Compartiran escenari esta nit amb la banda Societat Musical d’Alzira per fer un concert fusió, on la música simfònica acompanyarà la banda de heavy metal. Serà el tret d’eixida dels concerts del Recinte Firal.
El recinte firal oferirà este concert a partir de les deu de la nit. Una fusió de música simfònica i heavy que va naixer ara fa 12 anys, quan un altra banda valenciana, la de Mislata, li va oferir esta actuació al grup madrileny. A més feren els arranjaments per adaptar els temes més coneguts de Baron Rojo a l’acompanyament de banda.
Per als Baron Rojo serà la seua tornada a Alzira després de més de trenta anys, quan actuaren als concerts del Venecia. Per a la banda, és una oportunitat molt interessant, de fet, músics d’altres bandes han sol•licitat participar-hi, ja que hi ha molts fans de la formació heavy entre els músics. La presidenta de la Societat Musical explicava la importancia de sonoritzar molt bé el concert, ja que no és posible fer assajos previs del grup i la banda.

Deixa un comentari