Bosses de tela i adhesius per a promocionar l’ús del valencià

L’Ajuntament d’Alzira i el Servei de Promoció i l’Ús del Valencià repartixen un any més bosses de tela i adhesius, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la nostra llengua als comerços. Amb esta iniciativa l’Ajuntament també vol conscienciar els alzirenys i alzirenyes sobre la importància d’utilitzar bosses de tela en lloc de plàstic. Per això, el pròxim dimecres l’Ajuntament estarà al mercat repartint bosses.

La Regidoria de Cultura i el SERVAL ja han distribuït 20 bosses amb el missatge “Alzira Viu el Nadal” als forns i pastisseries de la ciutat perquè les repartisquen entre els seus clients. I a més, també obsequiaran amb estes bosses altres comerços on es puguen fer compres nadalenques. D’altra banda, també han repartit pels comerços 4.000 adhesius amb missatges reivindicatius com #Envalenciàmillor o  #regalam un somriure perquè els comerciants les col·loquen als embolcalls dels regals.

Amb esta acció, explica el regidor Alfred Aranda, l’Ajuntament pretén fomentar un consum responsable en les compres de Nadal i al mateix temps fomentar l’ús de la nostra llengua també en l’àmbit comercial.

Categories Cultura

Deixa un comentari