CCOO denuncia que la Conselleria no informa adequadament sobre la crisi sanitària

CCOO denuncia que Conselleria no està informant adequadament de les actuacions excepcionals que està prenent la Direcció, en el Departament de La Ribera, a la representació sindical i no tenen constància dels professionals que estan infectats en La Ribera, ni a les categories que afecta. Asseguren des del Sindicat que la informació de la que disposen és la que els arriba dels mateixos professionals, que es fiquen en contacte amb ells .

Encara que ahir va arribar material a La Ribera, Àngels López García-Antón, delegada de Personal de CCOO, ha explicat que des del Sindicat consideren que realitzar més tests exprés de diagnòstic i disposar de més equips de protecció, com ara bates, ulleres, o guants, per a totes les categories professionals, són els millors instruments que cal tindre per a poder afrontar l’atenció als pacients.

D‘altra banda, López apunta que cal reflexionar sobre les conseqüències sobre la salut mental en les famílies després del temps de confinament. Especialment les famílies amb xiquets o persones dependents que viuen en espais molt reduïts.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari