Cepaim lluita contra el racisme i la xenofòbia a través de la poesia

Els carrers d’Alzira es tornen a omplir hui de versos. Una acció que realitza la Fundació Cepaim per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial.

Es tracta d’una acció que forma part de la campanya #DesactivandoRimando, que té com a objectiu posar en valor la bellesa de la diversitat contra els prejudicis i estereotips que originen el racisme i la xenofòbia entre els nostres veïns i veïnes. S’han repartit dos-centes targetes per diferents ubicacions del municipi, en les quals es poden llegir fragments de poemes de més de 30 artistes de diferents nacionalitats i èpoques diverses, que tracten el tema de la xenofòbia i la discriminació. La proposta per a la ciutadania és molt senzilla, compartir imatges a les xarxes socials amb l’etiqueta #Desactivandorimando i anar canviant les targetes de lloc.

Les targetes amb els poemes les trobarem al parc de l’Alquenència, Plaça Major, Hort dels Frares, l’institut José María Parra o Benito Pérez Galdós. A més d’esta activitat, també s’ha llançat el primer concurs de poesia Desactivando Rimando, que té oberta la convocatòria fins el 6 de maig. Les bases es poden consultar en la pàgina web de Cepaim.

Deixa un comentari