fbpx

Ciutadans augura que la colònia felina tornarà al camp de Venècia

Compartix la notícia

Ciutadans Alzira assegura que la colònia felina ubicada a la piscina municipal haguera pogut romandre en el mateix lloc, amb una modificació de l’ordenança municipal. El partit taronja es mostra contrari a la gestió que s’ha dut a terme per part de l’Ajuntament respecte a la reubicació de la colònia i assegura que els felins tornaran a la seua primera ubicació si no nova no reunix les condicions adequades.

Ciutadans denuncia també que el consistori no haja consultat amb experts veterinaris ni jurídics abans de prendre la decisió de la reubicació. Segons explica el partit, s’haguera pogut adequar un espai controlat a la piscina sense que els felins pogueren accedir a la zones que utilitzen els usuaris sempre establint uns límits i requisits.

Pel que fa a la nova ubicació dels gats, Ciutadans assegura que el tancament complet del solar no és una opció viable perquè els felins que es troben dins d’una colònia, en termes jurídics, han de disposar d’accessos per a eixir de la instal·lació lliurement. Només es podria mantindre tancat si es tractara d’una protectora, un centre de recuperació, però en este cas la llei obligaria a tindre personal contractat i un veterinari adscrit.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-juny-2020_md_52330709_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari