Comença el curs escolar i més de set mil alumnes s’incorporen hui a les aules a Alzira

Al voltant de set mil quatre cents alumnes d’Alzira inicien hui les seues classes. Dia de reencontres, d’estrenar motxilles, de retrobar-se amb els amics i de descans per alguns pares i mares que si que desitgen la recuperada normalitat del curs escolar.
L’alumnat dels 16 centres de primària i infantil d’Alzira, les escoletes i els 4 instituts han tornen hui a les aules, amb total normalitat, sense cap mesura restrictiva. L’alcalde d’alzira, Diego Gómez, acompanyat per la regidora d’educació, Maria Calvo ha fet un recorregut per alguns dels centres escolars. Recorregut que s’ha iniciat enguany al col•legi Garcia Lorca que este curs compta amb una nova aula d’infantil de dos anys, ha continuat a l’IES Murta i ha finalitzat a Santos Patronos. Enguany, el curs comença amb les aules plenes confirmant-se la tendencia de matriculacions de l’any passat. De fet hi ha dos aules més a Alzira una més de primer al Gloria Fuertes i una de quart al Tirant lo Blanc.
En total, el departament d’Educació ha rebut 331 sol•licituds de canvi o nova escolarització des de que van acabar els processos d’escolarització de la Conselleria el passat mes de juny. Actualment ja s’han gestionat 312 d’estes sol•licituds. Tot i això, amb estes dos aules noves es dona solució i no ha arribat el moment de demanar un nou centre escolar.
Pel que fa la normalitat d’enguany, Gomez ha destacat que els centres escolars están preparats per a incidències derivades de la calor, com aires condicionats i ventilació. Així mateix, la regidora d’Educació, Maria Calvo, ha explicat que enguany l’Ajuntament seguirà oferint gran nombre d’activitats educatives complementàries fora i dins de l’aula que l’any passat foren acollides amb èxit pels centres.

Deixa un comentari