Comencen les obres de la segona fase del canal interceptor de Les Basses

Les màquines han tornat esta setmana a les Basses per a encetar les obres de la segona fase del canal interceptor. Una infraestructura que ha de completar el canal actual i que té com a objectiu protegir la zona est de la ciutat de les aigües que baixen dels diversos barrancs de les muntanyes i que van a parar al barranc de la Casella. El repte, ara, està en connectar les dues fases del canal interceptor, unes obres que des de l’Ajuntament es preveu que s’allarguen entre sis i huit messos.

L’alcalde, Diego Gómez; la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés; el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, han visitat este matí les obres de la segona fase del canal interceptor de les Basses. Han estat acompanyats pel personal tècnic del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament i dels tècnics d’Aigües de València, empresa que financia l’obra amb un cost d’1.300.000 euros.

Esta segona fase consistirà en la construcció de 720 metres més de canal, amb una alçada entre 2 i 3 metres que discorrerà paral·lel al camí de Pescadors i que permetrà que s’evacue més ràpid l’aigua que baixa de la muntanya, ja que podrà assumir un cabdal de 50 milions de litres. Però, abans, caldrà connectar les dues fases del canal.

Deixa un comentari