Comissions Obreres denuncia reclama a la Conselleria que adeqüe el personal de l’hospital a la carrega assistencial

Comissions Obreres denuncia la falta de personal sanitari en els diferents serveis i a les sales d’hospitalització de l’Hospital de Ribera. Malgrat que al maig es va reforçar la plantilla, segons Comissions encara seguix per davall d’altres departaments de la Comunitat Valenciana.
Com han denunciat en altres ocasions, la coexistència de dues condicions laborals diferents comporta una menor cobertura assistencial quan per baixa o vacances, el personal laboral a extingir és substituït per personal estatutari, ja que té una jornada horària anual inferior. Això suposa que els professionals que han de fer front a esta situació suporten una major sobrecàrrega assistencial per falta de professionals.
CCOO, des del moment que es va decidir la reversió, ja va demanar que es dimensionaren les plantilles com si tots anaren personal estatutari. D’altra banda, el sindicat denuncia que la distribució del personal sanitari en els diferents serveis i sales d’hospitalització no té en compte la càrrega de treball.
Des de CCOO insten a la Direcció que revise de manera urgent les necessitats de personal en cada servei, després de 5 anys d’equivocacions al dimensionar la plantilla.

Deixa un comentari